Selecteer een pagina

Monturen

Voor zowel de dames als de heren hebben wij de nieuwste trends ingekocht. Anno 2016 zien we verfijnde monturen in dun gerand metaal of kunststof, veelal rond, want dat is echt de trend. Bent u toe aan een nieuwe elegante uitstraling die toch ook een beetje retro is? U vindt de nieuwste mode in onze trendy brillenhoek. Nieuwsgierig met welke mooie merken wij onder andere werken? Anne et ValentinLindbergØrgreenDieter FunkAndy Wolf EyewearEtnia BarcelonaCaroline Abram en nog veel meer.

Nina & Max

Ontworpen in Amsterdam en in Italië gemaakt door de beste vakmensen. En gelukkig zijn er met dit super lekkere weer ook hele coole zonnebrillen van dit nieuwe merk. Ze kosten 98 euro en zijn voor die prijs ook met zonneglazen op sterkte te leveren. Kom snel even langs om deze nieuwe topcollectie te bekijken of kijk op www.ninaandmax.com

Plan nu online een afspraak in!

Klik hier

Update coronamaatregelen

Lieve mensen,

In amper een week tijd staat het leven van een ieder op z’n kop. Onzekerheid en angst overheersen, maar we mogen zeker ook trots zijn op de samenhorigheid en mooie initiatieven die ontstaan.

De situatie verandert per dag en dat realiseren wij ons ook. De veiligheid en gezondheid van u als klant en van mijn medewerkers gaat boven alles. Omdat we met de dag meer het gevoel hebben dat we juist deze veiligheid en
gezondheid niet meer voldoende kunnen garanderen, zijn wij genoodzaakt de winkel te sluiten tot (voorlopig) 6 april 2020.

Dit besluit kostte mij een aantal slapeloze nachten in een achtbaan van emoties met een lach en een traan. Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten omdat ik ontzettend trots ben op mijn team voor hun harde werken en hun daadkracht.

Ondanks de sluiting blijven wij voor u klaarstaan
- van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 – 12.00 uur zijn wij te bereiken op (077) 398 26 61.
- indien u een bril, lenzen of gehoortoestel in bestelling heeft staan. Wij nemen contact met u op zodat we samen kunnen bekijken hoe we dit alsnog aan u kunnen afleveren.
- bij acute oogklachten. Neem telefonisch contact met ons op zodat we middels een telefonisch consult verder actie kunnen nemen.
- bij een noodgeval of reparatie. Neem telefonisch contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
- als u contactlenzen of vloeistof nodig heeft, kunnen we deze voor u bestellen. Stuur dan een e-mail naar info@kruytzeroptiek.nl.

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag weer snel in onze winkel. Voor nu veel gezondheid en zorg goed voor uzelf!

Hartelijke groet,
Margo en team Kruytzer